Azunlar Newface
Azunlar Konfulon
Azunlar V-Like
Azunlar Karler Bass
Newface XY03 Sunset Led Light 26-150cm | Azunlar

Newface XY03 Sunset Led Light 26-150cm

TÜKENDİ
Barkod : 8683140242626
Uyumlu Marka : Marka yok
Uyumlu Model : Model yok
Renk : Siyah
Paylaş
Bize Bildirin

Ürün Açıklama

  • NEWFACE XY-03 SUNSED LED LİGHT
  • Gün batımının rengini veren, ılık baharın getirdiği ümit ve rengi hissedebilen gün batımı projeksiyon lambası. Özellikle belirli ve zengin renklere sahip gün batımı projeksiyon lambası, romantik bir atmosfer yaratarak evinizi daha özgün hale getirebilir. 180 derece dönen tasarım gün batımı lambası projeksiyonunun kafası ayarlanabilir, farklı açılardan farklı gün batımı üretmek için 90 derece ileri geri döndürülebilir, odanıza farklı efektler getirin ve deniz kenarında gün batımı hissini kolayca elde edin sahile gitmeden oturma odanızda veya balkonunuzda. Projektör led lambası daha zarif ve romantik, yüksek kaliteli bir yaşam getirecek.
  • Farklı ışık nasıl elde edilir gün batımı ışığına sahip olmak yalnızca görsel bir efekt elde etmekle kalmaz, aynı zamanda ayvalık'taki gün batımı kadar güzel bir atmosfer elde eder.
  • Mesafe ne kadar büyükse, gün batımı ışığının duvara veya tavana yansıtabileceği projeksiyon da o kadar büyük olur. Işık duvara, tavana ve zemine sıcak dairesel ışık yayar. Fotoğraflarınıza ahenk katar.

Benzer Ürünler